A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

„BÚÉK” – Már online is elérhető az ország első közösségi filmje

2015. január 5., 17:19

Elérhető Magyarország első közösségi filmje, a BÚÉK, amely az ország egyetlen napját, 2013-2014 szilveszterét mutatja be számtalan szemszögből. A profi filmes stábok mellett több száz résztvevő küldte be saját videóját, így közel 100 órányi nyersanyagából készült el a 70 perces mozifilm, amit most bárki megtekinthet az interneten. Az elmúlt másfél napban közel tízezren nézték meg online a filmet.

Az alkotók a film bemutatását a forgatáshoz hasonlóan országos, közösségi eseményként rendezték meg 2014 december 30-án. A számos vidéki helyszínen, és a budapesti Akvárium Klubban zajló premieren közel ezren látták Magyarország első közösségi filmjét.

A közösségi film mellett egy Magyarországon egyedülálló, interaktív platform is készült a beérkezett nyersanyagokból, amely a filmből kimaradt videók jelentős részét tartalmazza. Ezekből olyan BÚÉK-film áll össze, amit a néző a saját kedve szerint irányíthat, többek között azzal, hogy böngészhet a kimaradt jelenetek között és összerakhatja a saját himnuszát is.

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33