A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Bulbs

2016. november 27., 11:20

A Bulbs sógor (Szipszer Szabolcs) és sógornője (Kramer Veronika) „villanykörtéjéből” pattant ki még 2013-ban. Rideg izlandi-skandináv elektorpop beütése (pl.: Karin Park, The Knife) és a CHVRCHES-, Banks-, Phantogram-hatás vegyül „X-fegyverükben”. Az index.hu dalversenyén 2015-ben eljutottak a döntőig. “Ashore” című dalukat biztosan mindenki ismeri, az MR2 Petőfi Rádió napi szinten játssza.

A dalok alapjai Szabolcs házi stúdiójában születnek, ezen belül is elég egyedi módon: a neten. Ugyanis távmunkában, e-mailen küldözgetik Veronikával egymásnak az ötleteket. Munkájukra jellemző, hogy inkább mennek a minőségre, mintsem a mennyiségre.

A zenekar Facebook oldala.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala