A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Bűnhődni fog a Last Christmast órákon át pörgető osztrák rádiós

2015. december 27., 12:23

Joe Kohlhofer műsorában egymás után huszonnégyszer játszotta le a Wham! örökzöldjét, melyért büntetésül szilveszterkor is húznia kell az igát a stúdióban.

kohlhofer

Karácsonyi és újévi műszakkal büntette műsorvezetőjét az osztrák Antennae Carinthia rádióadó, amiért az egymás után huszonnégy alkalommal játszotta le a Wham! orrvérzésig ismételt karácsonyi slágerét, a Last Christmast. Joe Kohlhofer december 23-i, reggel nyolc órás műsorában kerített sort az embert próbáló maratonra. A rádiós mindenek előtt kizárta műsorvezető társát a stúdióból, melynek ajtajánál barikádot állított fel arra az esetre, ha valaki a zárat kijátszva szerette volna megakadályozni ördögi terve véghezvitelében.

Kohlhofer csak több, mint két óra után hagyott fel karácsonyi partizánakciójával, miután saját kislánya telefonált be a műsorba, hogy elmondja, apja ezzel mindenkit magára haragít, neki pedig egyébként sem tetszik a dal. A csatorna igazgatója, Timm Bodner úgy nyilatkozott, bár az incidens összességében vicces volt, mindenképp retorziót von maga után: Kohlhofernek karácsony este mellett december 31-én is dolgoznia kell majd.