A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Carson Coma

2017. május 3., 13:18

Szemtelenül fiatal gimis srácok verődtek össze egy olyan ütős pszichedelik-rock zenekarrá, ami vígan keveri a ’60-as ’70-es évek rockját a modernnel. Van bennük cukor, só, és minden, mi jó, mint a The Doors, Jimmy Hendrix és Tame Impala, de a hab a tortán inspiráció szintjén mégis csak a Middlemist Red. Megérkezett az a generáció, akik már a 21, századi magyar undergroundból inspirálódnak, mi ez, ha nem eszméletlen menőség? Kezdésnek érdemes meghallgatni a „Cavepaintings” című bemutatkozó EP-jüket!

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala