A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Chrysta Bell & David Lynch: Night Ride – új klipdal +FRISSÍTÉS: a közös Somewhere In The Nowhere EP

2016. szeptember 13., 9:55

Az amerikai filmrendező David Lynch szövegíró-társszerzőként, zenészként és producerként is közreműködött egyik védencének, Chrysta Bell amerikai énekesnőnek a 2011-es This Train albumán (melyet a művésznő 2012-ben a budapesti A38-as koncertjén élőben is bemutatott), majd ugyanennek a kollaborációnak a folytatása lett a 2013-as Friday Night Fly kislemez és az idén október 7-én megjelenő Somewhere In The Nowhere című ötszámos EP, melyről már ismerhetjük a múlt hónapban bemutatott Beat The Beat című számot és két korábbi klipdalt (Back Seat, All The Things). Most itt egy újabb Chrysta Bell & David Lynch név alatt jegyzett dal videója is.

A tavalyi sztárparádés The Music Of David Lynch gálaesten is fellépett és a Twin Peaks sorozat 2017-es évadának közreműködői közé is bekerült Chrysta Bell időközben már Lynch nélkül is felvett egy új albumot (az új szerzőtárs Christopher Smart, a PJ Harvey-mentor John Parish, a Portishead-gitáros Adrian Utley, a Sunn O)))-vezér Stephen O’Malley és a Yes/Asia-billentyűs Geoff Downes bevonásával), de az októberben megjelenő Somewhere In The Nowhere EP-t még veterán rendezővel együtt jegyzi.

chrystabell-ace2a

A közösen írt és felvett dalok videóit korábban sem David Lynch forgatta (noha a hatása mindig érezhető volt), és ezúttal sem változott a helyzet: a Pitchfork-premierként tegnap bemutatott Night Ride rendezője az énekesnő partnere, Joseph Skorman, akit földből előásott félmeztelen szexrabszolgaként láthatunk az éjszakai autós klipben.

chrystabell-nightride2

chrystabell-nightride1

.
az október 7-én megjelenő Somewhere In The Nowhere EP számlistája (melyen a 2013-as Friday Night Fly kislemezről már ismert All The Things című dal is szerepel) a David Lynch által fotózott és tervezett borítóval . . .

1 Somewhere In The Nowhere
2 Night Ride
3 All The Things
4 Backseat
5 Beat The Beat

chrystabell16ep

. . .mely kihajtva, a hátoldalával együtt így néz ki:

chrystabell16ep-back

.
FRISSÍTÉS:
a David Lynch-csel közösen jegyzett Somewhere In The Nowhere EP mind az öt száma!

All The Things
Backseat
Beat The Beat
Night Ride
Somewhere In The Nowhere

Heartworms: A Comforting Notion – a brit gitáros-énekesnő első EP-je videoklipekkel
márc. 27., 7:58
The National: Eucalyptus – videoklip az új First Two Pages Of Frankenstein albumhoz
márc. 22., 18:29
Björk és Shygirl egymás dalait dolgozták át közös duettekké
márc. 22., 5:55
Emilíana Torrini & The Colorist Orchestra: Racing The Storm – album a budapesti koncert elé
márc. 17., 6:59