A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Claptone lemezbemutató az Akvárium Klubban

2018. március 11., 22:45

Budapestre érkezik a house titokzatos nagykövete, a nagy misztikummal övezett, álarcos Claptone, hogy március 24-én, két hónappal hivatalos megjelenése előtt bemutassa új, Fantast című albumát az Akvárium Klub közönségének.

A misztikus aranymaszk mögé rejtőző Claptone egy elfeledett világ madárszerű, mitikus alakja, aki időnként feltűnik a világ legmenőbb klubjaiban és a legnagyobb fesztiváljain aranyló, csőrös maszkjában, fekete kalapjában és fehér kesztyűjében, majd a house, funk és techno elemeit ügyesen ötvöző zenéjével megbabonázza a közönségét.

Claptone 2012-ben tűnt fel először a színen, majd a 2013-ban megjelent, (a dOP trióból ismert) JAW-val közös No Eyes című szerzeménye azonnal meghozta számára a világhírt. Zenéivel, remixeivel és bulijaival mára több, mint egymilliós rajongótábort tudhat maga mögött.

The Masquerade címen 2017-ben előállt saját, egyedülálló, túlvilági partysorozatával is, melyen többek közt olyan különleges vendégek is szerepeltek már, mint Black Coffee vagy a veterán rádiós és DJ, Pete Tong.

Claptone egymás után háromszor is elnyerte a „Legjobb House Artist”-nak járó díjat az Ibiza DJ Awardson, és olyan előadókkal működött már együtt, mint a Depeche Mode, a Disclosure, Gorillaz vagy a Hurts.

Hivatalosan júniusban jelenik meg Claptone második stúdióalbuma, a Fantast. A budapesti közönségnek viszont nem kell nyárig várnia a premierre: a misztikus művész a Fantast album tour keretében március 24-én, az Akvárium Klubban prezentálja a nagylemezt a hazai rajongóknak.

Az első single, az In the Night videoklipje:

Facebook esemény.