A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Coldplay: Ink – interaktív videoklip Chris Martin-kinézetű főhőssel

2014. november 27., 8:59

Az idei Ghost Stories albummal alig turnézó Coldplay a hét elején megjelent Ghost Stories Live 2014 című CD+DVD kiadványon az új dalokat koncertverzióban is közreadta az összes klippel együtt, de az Ink című szám tegnap bemutatott interaktív videója csak itt a neten látható.

A frontember válása tükrében érthetően szomorú Ghost Stories album Peter Gabriel-es hangzású legújabb kislemezdalának, az Inknek az animációs klipjében – melyet a Los Angeles-i Blind reklámügynökség készített az interaktív videókra szakosodott Interlude digitális média céggel – egy Chris Martinra igencsak erősen hasonlító bánatos férfiút követhetünk, aki elvesztette nagy szerelmét. Az iránytűre kattintva indítható utazás több pontján mi magunk választhatunk két-két (néha három) lehetséges folytatási irány között – ahogy a lapozgatós könyvek kalandjátékaiban is ugrálhatunk a megadott fejezetvariációk között. Egy-egy fix epizódhoz több irányból eljuthatunk, és a végső választás is ugyanaz lesz a zárójelenetben.

az Ink című dal élő előadása az új DVD-n látható koncertfilmből, melyet egy titkos márciusi fellépésen, még az album májusi megjelenése előtt forgattak egy Los Angeles-i stúdióban:

az új Ghost Stories Live 2014 beharangozó kisfilmje:

egy összeállítás a Ghost Stories album kilenc számával (élen a hivatalos videoklipeket kapó dalokkal) és a vége felé a júniusi A Sky Full Of Stars EP-ről való Ghost Story című szerzeménnyel:

a szintén az A Sky Full Of Stars EP-ről való All Your Firends novemberi videója első világháborús felvételekből:

coldplay-live14

Szerző:
Twin Shadow – újabb klipdalok a dominikai-amerikai producer-énekes ötödik albumáról
jún. 21., 3:13
Laura Mvula feat. Simon Neil: What Matters – klipduett a Biffy Clyro frontemberével
jún. 20., 20:30
Natalie Imbruglia: Build It Better – videoklip a hat év után érkező új Firebird albumról
jún. 19., 17:18
Idles-, Soccer Mommy- és Starcrawler-számok a Dark Nights: Death Metal Soundtrack albumon
jún. 18., 5:59