A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Csillám diszkó és űrutazás Szilárd új klipjében

2020. november 29., 9:47

Balanyi Szilárd, a Quimby zongoristája nemrég jelentkezett új EP-jével, melyről a Zéró gravitáció már a harmadik videó. A dal egy vidám, rajzos klipet kapott, melyet Szilárd fiainak rajzai ihlettek. Vedd fel az űrruhád és irány a csillagok!

Szilárd új EP-je, az Ego tréning szeptemberben jelent meg, rajta hat új számmal. Az EP-ről korábban megjelent a karanténban született meghitt hangulatú Mondd vagy súgd és a címadó szám klipje, most pedig itt a Zéró gravitáció, melyben a határ a csillagos ég!

A Zéró gravitációhoz az ihletet Szilárd kisfiának űrhajós és ufós rajzai jelentették, a klip végül sinco kezei alatt nyerte el végső alakját, amelyben Szilárd mellett a formáció állandó énekesnőit, Galambos Dorinát és Kiss Flórát is kilövik a végtelen űrbe. Mivel a videó még a karantén alatt született, mindent a négyfal között kellett megoldani, így a szereplők is telefonos felvétel segítségével kerültek a vászonra.

A dal szövegét Kardos-Horváth János írta, a hangzásért pedig Bernhard Hahn felelt, akinek stuttgarti stúdiójában rögzítették a teljes EP-t.

„A Zéró gravitációban a szabadság, a játékosság, na meg a csillám diszkó találkozik. Otthon kiválóan lehet rá táncolni…” – meséli Szilárd, akinek fiai is ropják már az új számra.

A friss klipen túl, az Ego tréning összes dalához érkezik majd videó, melyek megjelenését két havonta várhatjuk.

Korábbi klipek:

Ego tréning

Mondd vagy súgd

Just Another Day
Föld hívja Földet
Várni rád (live session)
Fejemben kiabálsz
I’m on Fire
Silent Call

További információ:
Facebook
Weboldal
Instagram