A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Csodálatos hallóeszköz: visszatérhet az AC/DC frontembere

2016. június 4., 15:31

Brian Johnson el volt ragadtatva, mikor kipróbált egy új típusú hallókészüléket, melynek segítségével úgy tűnik: akár vissza is térhet az AC/DC-be. Kellemetlen, hogy Axl Rose épp kezdi nagyon is otthon érezni magát frontemberként.

la-et-ms-acdc-dodger-stadium-review-20150929

Egy új típusú hallókészüléknek köszönhetően újra színpadra léphet Brian Johnson, akinek nem sokkal ezelőtt kritikus hallásproblémái miatt kellett távoznia az AC/DC éléről – számolt be róla az NME. A lap értesülései szerint Johnson megmentője nem más, mint az Asius Technologies alapítója, Stephen Ambrose, aki egy új típusú hallókészülék prototípusát bocsátotta az énekes rendelkezésére. A szerkezet amellett, hogy minimalizálja a dobhártyát érő nyomást, más hallókészülékekkel szemben a frekvenciaszűrés révén valós időjelűleg javítja a  beérkező hang minőségét. „Ez tényleg működik. Elképesztő, de működik. a lélegzetem is elállt, mikor újra zenét hallhattam úgy, mint már évek óta nem” – áll Johnson, az Asius Technologies-szel közös nyilatkozatában.

A helyzetet azonban kellemetlenné teszi, hogy a zenekar élén helyettesként a Rock or Bust világkörüli turnét újabb koncertekkel kibővítő Axl Rose meglehetősen jól érzi magát a kapott szerepben, melyet nem győz hangoztatni.

Címkék: ,