A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Csöndben lenni gáz? – Ego Kurzus

Cs.Á.
2014. december 4., 8:40

Ma este megint lesz Ego Kurzus, amiről egyesek azt gondolják élveboncolás, mások azt, hogy vidám talk show. Pedig egyik sem. A műsorvezető, Kessel Krisztina elmondja, mi ez. Vagy mégsem?

Miért Ego Kurzus a műsorod címe? 
Mert ebbe a címbe bármi beleférhet, és elfogadhatónak találta más is.

Te egoista/egomán vagy?
Olyannyira, hogy nehezen viselné az egóm, ha képtelen lennénk ezt jól álcázni.

Mi a véleményed az énközpontúságról? Szerinted ez természetes, tehát nincs vele baj, vagy kimondottan rossz tulajdonság?
Természetes, de irritáló. Olyan, mint az ürítkezés szükségessége. Az ember igyekszik nem mások képébe tolni, de ha az övébe tolják, akkor udvariasan jó pofát vág hozzá. Én legalábbis így szoktam.

Mi az egyszerű és mi a lehetetlen?
Erre a kérdésre válaszolni például mindkettő.

Mit olvastál utoljára?
The annals of thoracic surgery: van benne egy fejezet arról, hogy hogyan lehet transzplantálni olyan emberek tüdejét, akik akasztásba haltak bele. Nem nagyon olvasok szépirodalmat.

Mi volt a leghosszabb idő, amit csöndben töltöttél? (És miért?)
Körül-belül három hét, ha nem számoljuk, hogy köszöntem a bolti eladóknak, ha vásároltam. Nem tudom miért, így alakult (de gáz volt.)

Ha megvásárolhatnád a világ legjobb ötletét, akkor milyen árat lenél hajlandó fizetni érte?
Egy ezrest. Mindenkinek van „világ legjobb ötlete”. Ha megvalósítási készséget árulnának, azért odaadnám az összes pénzem. És akkor is odaadnám, ha nem pénztárcában elférő mennyiség lenne.

Válassz magadnak aláfestőzenét délutáni alváshoz, és egyet afterpartyhoz! Ja, és egyet ami legfeljebb a világvégét jelentheti nálad.
Előbbi kettőnél csendet kérnék, utóbbinál attól függően, hogy kiváltó zene legyen-e vagy aláfestő, valami latin discozenét kérnék, illetve Wagnert. 
 
Ha feliratot gyártanál a saját pólódra, mi lenne az?
I love David Bowie!

Szerző: Cs.Á.