A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Csupa-csupa Star Wars a tévében

2015. szeptember 16., 9:09

Aki Star Wars-rajongó, az ősszel minden bizonnyal AXN-t fog nézni.

Az AXN idén ősszel műsorra tűzi az összes Star Wars filmet. Október elején a közönség a második trilógiát, az időrendet tekintve az első három részt (Star Wars: Baljós árnyak, Star Wars: A klónok támadása, Star Wars: A Sith-ek bosszúja) láthatja, amelyek a Köztársaság bukását és a Birodalom felemelkedését mutatják be.

1412241495_star-wars-wallpaper-12-800x450

Az első film október harmadik, a második negyedikén, míg a harmadik tizedikén lesz megnézhető. Ezt követi tizenegyedikén, tizenhetedikén és tizennyolcadikán az eredeti trilógia, a történet folytatása: az Új remény, a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér.

A filmek mellett az AXN további meglepetésekkel is készül. A csatornán a Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) és a Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels) animációs sorozatokat is láthatják majd a nézők. Mindemellett a kulisszák mögötti eseményeket bemutató dokumentumfilmek is műsoron lesznek. Sőt, az AXN maratoni vetítést is szervez: a Star Wars-rajongók egy egész napon keresztül élvezhetik kedvenc filmjeiket, mielőtt 2015. december 18-án a mozikba érkezik a széria következő része, a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens).

forrás: sg.hu