A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Czutor Zoltán bemutatja: Rockers’ Paradise Special Vol. 4 – hallgasd meg Zoli kedvenc zenéit a 90-es évekből

2020. május 15., 15:55

A 90-es évek legjobb zenéit összegző ROCKERS’ PARADISE című műsorunk összeállítására időről-időre zenész barátainkat kérjük fel. Készített már Rockers’ Paradise Specialt László Viktor, a Sexepil és az ETA zenekarok örökös tagja, Pintér Miklós, a Grungery főszerkesztője és gitárosa, Németh Róbert, a néhai Heaven Street Seven basszusgitárosa, most pedig Czutor Zoli, a Belmondo, a Nyers és a Czutor Akusztik zenekarok frontembere, dalszerzője, lelke, motorja prezentálja nekünk kedvenc dalait a 90-es évekből, 97 percben – szombaton és vasárnap 5-től.

Zolit eredetileg még márciusban kértük fel, a Belmondo Hülye gyerekek című albumának megjelenésekor, és úgy terveztük, hogy a május 22-i lemezbemutató elé időzítjük ezt az adást. Sajnos a lemezbemutató-koncertet azóta elvitték a denevérek, de van már új dátum: szeptember 12. Csatlakozzatok az eseményhez, hogy ha minden jól megy, az ősz elején együtt ünnepelhessük Zoliékkal a Belmondo fennállásának első 15 évét.

Nem árulnánk el, hogy Zoli milyen dalokat válogatott be kedvenc 90-es évekbeli szerzeményeiből, legyen inkább meglepetés, de kiválóan lehet majd bulizni a válogatására, ami rock, grunge, britpop és hip-hop slágerparádé lesz.

Azt eláruljuk, hogy az első szám ez lesz:

Az utolsó pedig ez:

Hallgassátok Zoli Rockers’ Paradise-válogatását szombaton és/vagy vasárnap 5-től az Open Air Rádión.

A Belmondo koncert Facebook-eseménye

A Hülye gyerekek című albumot az alábbi linkeken hallgathatod meg:

Apple Music

Spotify

Deezer

Google Play

A Rockers’ Paradise korábbi adásait (és majd Zoli mixének podcastját is) pedig a rádió mixcloud oldalán hallgathatod meg.

Jó hétvégét, jó bulizást, party like it’s 1999!:)

Grafika: Vizi Ákos