A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Dave Grohl trónjában ülve koncertezett Axl Rose

2016. április 10., 7:34

A Guns N’ Roses Las Vegas-i visszatérése előtt lábát törő Axl Rose a Foo Fighters frontemberétől kölcsönzött trükkel, illetőleg trónnal próbálta uralni a kellemetlen helyzetet.

A felvezető Alice in Chains-t követően még 90 percen át várakoztatta a Las Vegas-i T-Mobile arénában összegyűlt közönségét a Guns N’ Roses, mely állandó színpadi kellékévé tette Dave Grohl kultikussá vált trónusát – számolt be róla a Rolling Stone. Az örökölt bútordarabbal Axl Rose a Foo Fighters gipszelt lábú frontemberéhez hasonlóan szerette volna abszolválni a Guns N’ Roses április 1-i titkos visszatérő fellépését követő lábtörését. Az énekes körül dicsfényként ragyogó reflektorokkal, valamint gitárnyakakkal teletűzdelt, lábtámasszal ellátott ülőalkalmatossággal Grohl tavaly nyáron keltett feltűnést és szimpátiát, azonban félő, hogy ezt a poént is csak egyszer lehetett elsütni. A beszámolók szerint Rose megszokott színpadi nyargalászásának hiánya a 2,5 órás produkciót egészében statikussá tette.

A Guns N’ Roses visszatérése az együttes rajongóit is egyre inkább megosztja főként, miután kiderült az eredeti tagok közül Izzy Stradlin és Steven Adler sem kaptak meghívást a zenekar feltámadó-turnéjára valamint elterjedt, hogy a két főhős, Axl Rose és Slash összeborulásában is nagyobb szerepet játszott a pénz, mintsem a valós békélés.

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06