A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

David Cassidy igen nagy bajban van

2015. október 5., 18:17

A hetvenes évek meghatározó tinisztárja kocsijával balesetet okozott, majd rendszámtábláit elfedve, lapos kerékkel és sietve távozott a felforgás helyszínéről. A színész-énekesnek októberben bíróság előtt kell felelnie tettéért.

article-2556703-1B357BD500000578-891_634x701

Cserbenhagyás miatt indul eljárás David Cassidy ellen, miután a 65 éves  színész-énekes szeptemberben kereket oldott egy általa okozott közúti baleset helyszínéről – emlékezett meg róla a Billboard. Az oldal információ szerint a hetvenes évek tini idoljának szerepét teljesen levetkőzni soha nem tudó Cassidy Floridában előzés közben egy teherautó oldalának csapódott, az ütközés után pedig kocsija rendszámtábláit elfedve, lapos első kerékkel sietett el a komolyabb személyi sérülés nélkül végződő baleset helyszínéről.

Cassidy ügyvédje szerint a szemtanúk és a rendőrségi jelentés téved, védence valójában megvárta a rendőrség kiérkezését, bemutatta jogosítványát és elvégezte az ilyen esetekben szükséges papírmunkát, mielőtt elhajtott. Cassidynek tettéért október 27-én kell bíróság elé állnia, ügyének azonban nagy valószínűséggel nem tesz jót, hogy az énekes-színészt már többször előállították ittas vezetésért.

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57