A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

David Lynch saját fesztiválja maga a földi mennyország

2016. június 23., 9:14

A filmrendező frissen bejelentett, saját kétnapos fesztiválján többek között Robert Plant, St. Vincent, Questlove is színpadra lép sőt, még egy Twin Peaks zenei performanszra is sor kerül Sky Ferreira és Xiu Xiu közbenjárásával.

lynch1

Los Angeles talán még soha nem tűnt ennyire messzinek, mint most, mikor David Lynch saját fesztivált rendez az Ace Theatre könnyfakasztóan gyönyörű báltermében. A október 8-án és 9-én zajló Festival of Distruption (szabadfordításban, a zavar ünnepe) keretein belül Robert Plant és zenekara, a The Sensational Space Shifters, St. Vincent, Questlove és Rhye is fellép majd, miközben olyan művészek tartanak majd előadásokat, mint a Twin Peaks-ből ismerős Kyle MacLachlan és Laura Dern vagy épp Mel Brooks, valamint Debbie Harry.

A fesztivál programjában szerepel még Lynch ritkán látott vagy nehezen hozzáférhető filmjeinek vetítése. A fesztivál ráadásul jótékony célt szolgál: minden eladott jegy teljes ára David Lynch alapítványához kerül, mely fő profiljaként kezeli a kritikus stressz elleni küzdelmet, legyen bár szó poszttraumás stresszben szenvedő veteránokról vagy a társadalmi létrán megcsúszott fiatalokról.

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06