A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Decemberben nyílik a Budapest Park Jégvilág – csússz rá!

2021. november 21., 21:49

Tízéves történetében először készül téli üzemmel a főváros egyik legnagyobb, szabadtéri szórakozóhelye: a Budapest Park téli meseországának kapuja december 3-án nyílik meg, középpontjában pedig egy hatalmas jégpálya várja majd a korcsolyázni vágyókat.

A Budapest Park több szempontból is kivételes évadot tudhat maga mögött. A viszontagságos tavalyi év után végre visszatért a jókedv és az élő zene, és a Park a közönségével együtt ünnepelhette jubileumi tizedik szezonját. A szervezők most pedig új, (befagyott) vizekre eveznek: első téli szezonjukat kezdik. Az elmúlt tíz év felejthetetlen estéit idézhetjük fel a Parkban, és emellett vadiúj, varázslatos élményeket is szerezhetünk.

A Budapest Park Jégvilágban az eddig nagytánctérként ismert terület a korcsolya és a téli hangulat szerelmeseinek kedvez majd, egy több mint 1200 négyzetméteres, monumentális jégpályával, a hét minden napján; hétköznap délutáni idősávban, hétvégén pedig egész nap, sőt, meghosszabbított nyitvatartással. A kisgyermekeknek pedig külön pályaszakasszal készülnek, hogy mindenki zavartalanul, biztonságosan csúszhasson. A korcsolyázás egy etapja – a jégpálya rendszeres takarítása miatt – 90 percig tart, ezért érdemes időben érkezni, hogy kényelmesen rákészülhessünk a csúszásra, akár a réteges felöltözéssel, akár a korcsolya kölcsönzésével vagy élezésével. Ráadásul előtte és utána is mindenki találhat magának elfoglaltságot a Park téli mesebirodalmában, hiszen a hűvös időszakhoz illően új étel- és italkínálattal készülnek, a jeges vodkaszódákat a rumos tea és a forralt bor váltja fel. Ha esetleg nem koriznál, csak karácsonyi hangulatba kerülnél egy forró itallal és nosztalgiáznál a haverokkal az elmúlt nyár emlékeiről, természetesen erre is lesz lehetőséged – a Park Jégvilág kapuja ugyanis bárki előtt nyitva áll. A területre belépni ráadásul ingyenesen lehet, jegyet csak a koripálya használatához kell váltani, amit elővételben vagy a helyszínen is megtehetnek a látogatók.

A Budapest Park Jégvilág tehát december 3-án nyitja meg kapuit a közönség számára, és egy különleges hangulatú téli világba kalauzol majd minket, a Parktól megszokott módon szabadtéren, a csillagos ég alatt.

A jegyértékesítés november 22-én indul.

Budapest Park Jégvilág nyitónap eseménye

Utolsó klubkoncertjére készül a Kistehén – csütörtökön az A38-on
dec. 8., 19:33
Megjelent Quentin Tarantino első regénye
dec. 7., 20:59
Hosszú kihagyás után a Budapest Parkba tér vissza a My Chemical Romance
dec. 7., 20:26