A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Deep Glaze

2016. április 14., 23:39

Az öttagú Deep Glaze görög gyökerekkel rendelkezik. 2015-ben robbantak be az underground köztudatba és rögtön meg is nyerték az „év dala” címet az Ígéretes Titánokon. Nevükhöz hűen zenéjük mázas, lebegős – ám rendkívül hiteles.


A szörfös, tengerparti hangzást és Jorgosz kellemes énekstílusát izgalmas torzítások, váltások zúzzák szét, ami élőben még erőteljesebben érvényesül. Bemutatkozó EP-jüket, az “Unveiled”-ot, a Hello Hurricane-ből ismert Zwickl Ábel segítségével készítették el és hamarosan egy teljes lemezre is számíthatunk.

Facebook elérés

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala