A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Deep Purple koncert a Budapest Arénában július 16-án!

2022. november 23., 12:33

A Deep Purple a heavy metál és a modern hard rock műfajok egyik úttörője, a Led Zeppelinnel és Black Sabbath-tal együtt „a 70-es évek brit hard rock és heavy metál szentségtelen háromsága” néven is emlegették őket. A csapat számtalan rock és metálzenekarra volt hatással; többek között a Metallica, a Judas Priest, a Queen, az Aerosmith, a Van Halen, az Alice in Chains, a Pantera, a Bon Jovi, a Rush, a Motörhead, valamint az angol újhullámos heavy metál bandák közül az Iron Maiden és a Def Leppard is őket nevezi meg, mint az egyik legfőbb inspirációt zenéjükre. Július 16-án újra láthatjuk őket a BS-ben.

A Deep Purple pályafutása során több mint 100 millió lemezt adott el, és 2016-ban beiktatták őket a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, de jóval korábban, 1975-ben „a világ leghangosabb bandája” címen kerültek be a Guinness Rekordok Könyvébe az 1972-es londoni Rainbow színházban tartott koncertjük révén.

A nyáron lezajlott kényszerű gitáros csere után a világ egyik legkeményebben turnézó zenekara ismét útra kelt, hogy 50 év után még mindig a lehető legjobb koncerteket adják rajongóiknak.

„Mindig mindent beleadunk, amitől az egész zenekar jól érzi magát. Mindig is élveztük a zenélést, és a hűséges közönség hihetetlen luxusát.”

A legendás zenekar a legújabb show-jával 2023. július 16-án lép fel a Budapest Arénában.

A budapesti koncertre jegyek 2022. november 25-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. A koncertre VIP csomagok is vásárolhatók.

További info:

www.deeppurple.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

Fotó: MORTEN RYGAARD

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57