A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Dita Von Teese: Bird Of Prey – újabb dal a Sébastien Tellier-vel készült albumról

2018. január 16., 21:17

Marilyn Manson exneje, az amerikai burlesque revüdíva-modell Dita Von Teese (polgári nevén: Heather Renée Sweet) a Monarchy és Die Antwoord együttesek vendégeként rögzített számok, alkalmi Blur- és Culture Club-feldolgozások után 2018. február 16-án adja ki címnélküli első szólóalbumát, melyet a nagy szakállú francia multiinstrumentalista-producer-dalszerző-énekes Sébastien Tellier komponált és rögzített neki. A Rendez-vous című tavalyi beharangozó dal után most egy még jobb szám is érkezett a hivatalos lemezbejelentéshez.

A néhai Serge Gainsbourg által híres színésznőknek írt lemezeket mintául vevő albumról a 45 éves művésznő azt nyilatkozta, hogy a magabiztos színpadi imázsához viszonyítva kevesebb sminkkel, sebezhetőbben mutatja meg őt – de ez az érzéki szintetizátoros dal speciel pont nem erre példa. A Bird Of Prey ragadozó madarat jelent, és Tellier elmondása szerint ezt pont így is kell érteni: „Dita repül a világ fölött, és levadássza annak felszínén az apró kis férfiakat a sasszemével!”

.
az album borítója és számlistája:

Dita Von Teese: Dita Von Teese (2018)

Sparkling Rain
Rendez-vous
La vie est un jeu
My Lips On Your Lips
Bird Of Prey
Parfum
Fevers And Candies
Saticula
Dangerous Guy
Porcelaine

.
idei sztárfotó: Courtney Love, Billy Corgan, Lisa Marie Presley, Dita Von Teese és Marilyn Manson az utóbbinak a szülinapi buliján!

Gruff Rhys: The Almond And The Seahorse – dalok Charlotte Gainsbourg és Rebel Wilson filmjéhez
jan. 27., 23:59
Fever Ray: Kandy – a svéd The Knife duó testvérpárja újra közös klipben
jan. 25., 17:26
The National: Tropic Morning News – az új First Two Pages Of Frankenstein albumról
jan. 18., 18:30
Sleaford Mods: UK Grim – az új album címadó klipdala
jan. 17., 12:35