A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Donald Glover meglepetésalbummal állt elő +FRISSÍTÉS: Childish Gambino: 3.15.20 – hivatalos lemezmegjelenés

2020. március 15., 13:20

Az amerikai színész-rapper Donald Glover 2016-ban lett első vonalbeli sztárrá Atlanta tévésorozatával és soul-funk énekessé átváltozva jegyzett harmadik Childish Gambino-albumával (Awaken, My Love!), de mindezt még fokozni is tudta 2018-ban a This Is America klipjével és Summer Pack EP-jének Summertime Magic és Feels Like Summer című számaival (meg a Solo: Egy Star Wars-történetben a fiatal Lando szerepével). 2019-ben Rihanna társaságában forgatott egy Guava Island című zenés filmet, most 2020. március 15-én pedig egy meglepetésalbummal folytatja karrierjét.

Donald Glover ma hajnalban a fenti rajzzal díszített donaldgloverpresents.com oldalon live stream formájában kezdett sugározni új számokat, köztük Ariana Grande- és 21 Savage-kollaborációkat is, amelyekből egy teljes albumnyi összeállt (a dalok közt szerepelt a bevezetőben említett Feels Like Summer és a már 2018-as koncerteken játszott Algorythm című szerzemény is). Amíg a hivatalos verzió meg nem jelenik, itt egy playlist a friss számokkal:

Warlords
Little Foot Big Foot
Why Go To The Party
Feels Like Summer
The Violence
Under The Sun
We Are
Algorythm
Time (feat. Ariana Grande)
Vibrate (feat. 21 Savage)
Beautiful
Thank You

FRISSÍTÉS: egy héttel később megjelent a 3.15.20 dátumcímet kapó Childish Gambino-album, a számok címe helyett időrendi helyzetükkel – a március 15-én körkörös streamben játszott fenti dalok közül a We Are lett a nyitó- és az Under The Sun a záródal a hivatalos kiadáson!

.
az Algorythm ősbemutatója 2018 szeptemberében egy atlantai koncerten:

.
Childish Gambino-közreműködés Beyoncé és Jay-Z mellett a 2019-es The Lion King: The Gift album Mood 4 Eva című számában – 3:33-tól:

.
részletek Glover tavalyi Guava Island című 55 perces zenés filmjéből, melyet Rihanna társaságában forgatott Hiro Murai rendezővel:

Royal Blood: Typhoons – az áprilisra bejelentett rock-diszkós album címadó dala
jan. 22., 5:49
Silk City feat. Ellie Goulding: New Love – klip Mark Ronson és Diplo duójának új számához
jan. 22., 3:53
Billie Eilish & Rosalía: Lo Vas A Olvidar – klipduett a spanyol énekesnővel az Eufória tévésorozathoz
jan. 21., 17:59
Weezer: All My Favorite Songs – klipdal az OK Human meglepetésalbumról
jan. 21., 12:06