A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Donald Glover meglepetésalbummal állt elő +FRISSÍTÉS: Childish Gambino: 3.15.20 – hivatalos lemezmegjelenés

2020. március 15., 13:20

Az amerikai színész-rapper Donald Glover 2016-ban lett első vonalbeli sztárrá Atlanta tévésorozatával és soul-funk énekessé átváltozva jegyzett harmadik Childish Gambino-albumával (Awaken, My Love!), de mindezt még fokozni is tudta 2018-ban a This Is America klipjével és Summer Pack EP-jének Summertime Magic és Feels Like Summer című számaival (meg a Solo: Egy Star Wars-történetben a fiatal Lando szerepével). 2019-ben Rihanna társaságában forgatott egy Guava Island című zenés filmet, most 2020. március 15-én pedig egy meglepetésalbummal folytatja karrierjét.

Donald Glover ma hajnalban a fenti rajzzal díszített donaldgloverpresents.com oldalon live stream formájában kezdett sugározni új számokat, köztük Ariana Grande- és 21 Savage-kollaborációkat is, amelyekből egy teljes albumnyi összeállt (a dalok közt szerepelt a bevezetőben említett Feels Like Summer és a már 2018-as koncerteken játszott Algorythm című szerzemény is). Amíg a hivatalos verzió meg nem jelenik, itt egy playlist a friss számokkal:

Warlords
Little Foot Big Foot
Why Go To The Party
Feels Like Summer
The Violence
Under The Sun
We Are
Algorythm
Time (feat. Ariana Grande)
Vibrate (feat. 21 Savage, Ink & Kadhja Bonet)
Beautiful
Thank You

FRISSÍTÉS: egy héttel később megjelent a 3.15.20 dátumcímet kapó Childish Gambino-album, a számok címe helyett időrendi helyzetükkel – a március 15-én körkörös streamben játszott fenti dalok közül a We Are lett a nyitó- és az Under The Sun a záródal a hivatalos kiadáson!

.
az Algorythm ősbemutatója 2018 szeptemberében egy atlantai koncerten:

.
Childish Gambino-közreműködés Beyoncé és Jay-Z mellett a 2019-es The Lion King: The Gift album Mood 4 Eva című számában – 3:33-tól:

.
részletek Glover tavalyi Guava Island című 55 perces zenés filmjéből, melyet Rihanna társaságában forgatott Hiro Murai rendezővel:

The Damned: The Invisible Man – klipdal a Darkadelic album és a budapesti koncert elé
febr. 3., 23:52
Gruff Rhys: The Almond And The Seahorse – dalok Charlotte Gainsbourg és Rebel Wilson filmjéhez
jan. 27., 23:59
Fever Ray: Kandy – a svéd The Knife duó testvérpárja újra közös klipben
jan. 25., 17:26
The National: Tropic Morning News – az új First Two Pages Of Frankenstein albumról
jan. 18., 18:30