A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Donald Trumpot olyasvalaki támogatja, akire soha nem számított volna

2015. november 30., 22:50

A Twisted Sisters hozzájárult We’re Not Gonna Take It című dalának a legbizarrabb elnökjelölt kampánya során való felhasználásához, annak ellenére, hogy Trump és a frontember, Dee Snider egy múltbéli valóságshow miatt néhány éve komolyan összerúgták a port.

o-DEE-SNIDER-facebook

A Twisted Sisters egyik slágerét is felhasználja a kampányhajrában Donald Trump – adta hírül a Canadian Business. A lap információ szerint a republikánus jelölt maga hívta fel az együttes frontemberét, Dee Snidert, hogy elkérje a We’re Not Gonna Take It című dal felhasználási jogait. Snider pedig annak ellenére rábólintott, hogy Trump 2013-ban kirúgta őt a Celebrity Apprentice című valóságshowból.

„Felhívott, amit mindenképp értékelek. Azt mondtam neki, figyelj, nem fogunk mindig szemet szemért venni, bár okai vannak annak, hogy annak idején egymásnak mentünk. De ez a dal tényleg a lázadásról, a szabad akaratról és a rendszer elleni küzdelemről szól és ha ma valaki ezt komolyan gondoja, az Trump” – jelentette ki az énekes. Az amerikai elnökjelölt egyébként szürkezónás jogtulajdonosként Adele Skyfallját, a Beatles Hey Judeját és Elton John Rocket Manját is felhasználta már kampányában.