A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

drMáriás előad Bukowskiról, Péterfy Bori felolvas A város legszebb nőjéből – csak 18 éven felülieknek!

2024. április 3., 11:52

Április 10-én a Troubadour Books és a Vörösbegy Könyvek gondozásában jelenik meg a Charles Bukowski-életműsorozat következő darabja A város legszebb nője címmel. A könyvből a város egyik legszebb nője, Péterfy Bori olvasott fel részleteket Horányban, a Nemdebárkában, a mellette ülő összművész, drMáriás pedig saját Bukowski grafikáit mutatta be, illetve fantasztikus előadást tartott egyik kedvenc írójáról, Charles Bukowskiról.
drMáriás Munkácsy Mihály-díjas magyar festő, író, zenész, a Tudósok együttes frontembere is Charles Bukowski rajongó, olyannyira, hogy saját grafikákat, festményeket is készít szabadidejében a Mesterről, és a Macskák című kötetét is ő illusztrálta. drMáriásnál jobban, személyesebben és szórakoztatóbban senki nem tud Bukowskiról beszélni.
Íme:

Az új kötetből a város egyik legszebb nője, Péterfy Bori olvasott fel részleteket tavaly Horányban, a Nemdebárkában, amit most lehet először megtekinteni. (Már azoknak, akik nem voltak ott az eseményen.)

Az új kötet hivatalos, első bemutatója április 10-én, este 7-kor lesz Budapesten, a Nemdebárban, ahol az Anima Sound System vezére, Prieger Zsolt beszélget majd a fordítóval, Pritz Péterrel, és a város egyik legszebb nője, Nagy Katica színésznő olvas fel további részleteket az új műből.

A könyvbemutatóra a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

A könyv megrendelhető itt.

A Starset Budapestre is érkezik új turnéjával
ápr. 10., 22:00
A Rise Against visszatér a Budapest Parkba.
ápr. 9., 23:21
Felépítettem egy új identitást – megjelent bongor új dala
ápr. 9., 11:27