A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Du Blonde feat. Andy Bell: All The Way – az Oasis-extag Ride-frontember közreműködésével

2021. március 31., 13:06

Az angol képzőművész/gitáros-énekesnő Beth Jeans Houghton a Du Blonde művésznév alatt kiadott 2015-ös Welcome Back To Milk és 2019-es Lung Bread For Daddy albumai után 2021. április 2-án jelenteti meg új Homecoming nagylemezét, melyről a skót Garbage-frontcsaj Shirley Mansonnal közös Medicated című számhoz és az amerikai dalnok Ezra Furman társaságában felvett I’m Glad That We Broke Up duetthez forgatott klipeket, most pedig egy olyan beharangozó dalt is mutat, melyben az oxfordi Ride gitáros-énekeseként és az Oasis basszistájaként elhíresült – első szólóalbumával néhány hónapja előálló – Andy Bell a közreműködő vendég.

Az animátor-videorendezőként a Red Hot Chili Peppersnek, Laura Marlingnak és a Nasty Cherry csajzenekarnak is dolgozó Beth a március elején bemutatott saját I’m Glad That We Broke Up duettklipje után a múlt héten az új lemez Pull The Plug című zakatolós nyitódalát is közzétette, most a hónap legvégén pedig egy újabb kollaborációt is mutat a Homecoming albumról.

Valószínűleg ez a szám a kedvencem a lemezen, monumentális nagyságrendű szakítós eposz. . . Arról írtam, milyen ráébredni lassan, hogy egy kapcsolat véget ér, még ha akit szeretsz, a legjobb barátod is egyben” – mondja a 31 éves művésznő az All The Way című dalról, melyben a sztárvendég Andy Bell nem a fő hangszerén, nem szólógitárosként játszik, hanem az Oasisben betöltött posztján használt basszusgitárjainak egyikét pengeti.

a lemez múlt héten bemutatott Pull The Plug című nyitódala:

.
a Homecoming album számlistája, melyen a Farting Suffragettes ír-skót feminista punk csajzenekar is szerepel közreműködőként:

.
Beth az alábbi videón új lemezanyag kazetta- és CD-formátumát mutogatja:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Du Blonde (@du.blonde) által megosztott bejegyzés

M.I.A.: Popular – új klipdal Diplo társszerző-produceri segédletével
aug. 12., 8:11
Pixies: Vault Of Heaven – új klipdal a Doggerel album és a budapesti koncert elé
aug. 10., 9:07
The Killers: Boy +FRISSÍTÉS: videoklip az új kislemezdalhoz
aug. 5., 11:34
The 1975: Happiness – újabb klipdal a Being Funny In A Foreign Language albumról
aug. 4., 6:56