A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Duda Éva Társulat és MU színház

2017. október 24., 9:34

A Duda Éva Társulatnál az idei évad első felének középpontjában a repertoár előadások továbbjátszása szerepel főként, de megújult a diákoknak szánt beavató programsorozat és közben a színfalak mögött már készül az új bemutató is nemzetközi szálakkal. Októberben DrámaRodeó néven régi-új formában folytatódik a társulat színházi nevelési programja.  A résztvevő diákok ezúttal is két előadást, a Nézőművészeti Kft Gyáva című darabját, Scherer Péter rendezésében, és a Duda Éva Társulat Breathe! című előadását nézhetik meg, valamint egy filmet hoznak létre közösen a Slam Poetry íróival, Horváth Kristóf Színész Bobbal, Pion Istvánnal és Bárány Bencével. A Mesh és a Breathe! című előadások mostantól a MU Színházba költöznek, ezúttal még intimebb térben gondolkodhatunk a szabadságról, saját határainkról, összekapcsolódásról, és egymásra utaltságról.

A Budapesti Operettszínházzal koprodukcióban létrehozott FridaFrida Kahlo mexikói festőművésznő életéről szóló zenés darab, Gryllus Dorkával a főszerepben – sikere továbbra is töretlen, a márciusi bemutató óta minden előadás teltházas volt, ám aki szeretné megnézni, még éppen időben van, hiszen a novemberi és decemberi előadásokra a jegyelővétel a napokban indult meg.

fotó: Domolky Dániel

A társulat mindeközben készül új bemutatójára, melyet a vietnámi-belga Quan Bui Ngoc és a fiatal Varga Csaba készíti, akinek ez az első nagyobb projektje és egyben bemutatkozása a hazai közönségnek. A Neuropean című bemutató december elején lesz látható.

További infó itt: www.evaduda.net

Előadások:

Október 26. DrámaRodeó – Mu Színház (színházi nevelési program)

Október 27. 20:00 MESH/BREATHE! – Mu Színház

Október 28. 20:00 MESH/BREATHE! – Mu Színház

November 8. DrámaRodeó – Mu Színház (színház nevelési program)

November 16.  19:30 FRIDA – Átrium

November 17. 18:00 FRIDA – Átrium

December 11. 19:30 FRIDA – Átrium

December 12. 19:30 FRIDA – Átrium

A Warpaint egy új meglepetés dallal ünnepli meg 20 éves fennállását
febr. 18., 9:14