A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Duke Bluebeard

2016. február 2., 19:34

Bartók híres operája után választott névvel, saját meghatározása szerint folk-pop műfajban alkotó budapesti énekes-dalszerző. 2015-­ben jelent meg két számos single­je ”D. B.” címmel Zanzingerrel és Upor Andrással közösen jegyzett, saját alapítású Lone Waltz Records­nál, amit márciusban megjelenő nagylemeze, a „Friend or Foe” követ.

A hazai underground ismert tagja, számos mellékprojektben tevékenykedik és közreműködik. Megfordult a 2014-es Rakéta Fesztiválon is, ahol szóló munkásságáért az EST.hu “a nem túl zsúfolt egy szál gitáros dalszerző-énekes szcéna nagy reménysége”-ként méltatta.

A zenekar Facebook oldala.

https://soundcloud.com/lone-waltz-records/duke-bluebeard-01-db1

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33