A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Egy hónap és itt a VOLT

2022. május 20., 11:33

Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszú, két éves szünet után, június 21-én ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével. Még nem teljes a kép, de nézzük, mi vár majd ránk a főbb zenei helyszíneken. És hamarosan jönnek majd újabb helyek, újabb nevek is.

A Telekom Nagyszínpad az első napon, június 21-én, kedden az Ivan & The Parazollal indít, akiket a Carson Coma követ, majd jönnek a tankok, azaz a Tankcsapda és az estet ezen a színpadon a Muse zárja. Másnap itt a Brains kezd, aztán Skillet koncert következik, majd a Bagosssy Brothers Company és főzenekarként a The Killers lép színpadra.

Csütörtök és a Telekom Nagyszínpadra lép Dzsúdló, a Follow the Flow, a brit énekes Yungblud és a szintén brit Bring Me The Horizon. Péntekre várjuk Azahriah koncertjét, de lesz Irie Maffia, Halott Pénz és Sum 41 is.

A VOLT zárónapján a Telekom Nagyszínpadon lép fel a Platon Karataev, Passenger, érkezik a Majka&Curtis páros, a VOLTot itt pedig a Pendulum élő produkciója zárja.

Két további zenei színpadon több mint 60 produkció szórakoztatja majd még a VOLTra kiéhezett fesztiválozó közönséget. A Telekom Kraft színpadon olyan nevek lépnek majd fel – a teljesség igénye nélkül – mint a Blahalouisiana, az Analog Balaton, a Bohemian Betyars, a hiperkarma, a Csaknekedkislány, a Fran Palermo, a Fish!, a Supernem, Dé:Nash, a Galaxisok, Beton.Hofi, a Ricsárdgír, a Belga vagy az On The Low bulisorozat, és a nemzetközi fellépők névsorát tovább erősítő Netsky.

A Beko színpad szerdán indul, ott lép fel majd Krúbi, a Punnany Massif, az Elefánt, a 30Y, a Wellhello, a Lord, az Esti Kornél, a PUF, a ByeAlex és a Slepp, a Vad Fruttik, Scarlxrd, Borgore és még sokan mások.

További, részletes infó a VOLT Fesztivál honlapján.