A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Egy rakás bónusz kíséretében újra kiadja 25 évvel ezelőtti nagylemezét a Green Day

2022. október 14., 15:37

Az 1997-ben megjelent Nimrod című albumról van szó, amin többek között a Good Riddance (Time of Your Life) című szám is található. Az eredetileg 18 számos nagylemez újrakiadásán 52 dal lesz, demókat és koncertfelvételeket hallhatunk majd pluszban a 25. évforduló alkalmából megjelenő albumon.

Az 1997-ben megjelent album újrakiadása 2023. január 27-én érkezik kétféle box-szettben: a vinyles verzió öt lemezre fog ráférni, cd-s pedig háromra. A cd formátum első lemezén az eredeti album lesz hallható, a másodikra kerülnek a demók – ezek között lesz két eddig kiadatlan felvétel is –, míg a harmadikon egy korabeli koncert anyagét hallhatjuk majd, amit a Philadelphia-i Electric Factoryban rögzítettek.

A két, eddig kiadatlan dal közül az egyiket (You Irritate Me) már megosztotta a zenekar a rajongókkal, a másikat (Tre Polka) pedig majd lemezen hallhatjuk először, és felkerült a demók közé egy Elvis Costello-feldolgozás (Alison) is. Mind a vinyl-, mind a cd-verzióhoz egyéb ajándékok (pl. könyv, poszter) is tartoznak majd.

Szerző:
Címkék: ,