A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Egyre rejtélyesebb a legidősebb DJ eltűnése

2015. december 20., 14:24

Július óta nem találják az Egyesült Királyság legidősebb lemezlovasát, akit most újabb szemtanú vélt felismerni egy kocsmai összetűzésben. A 73 éves DJ Derek eltűnése családja szerint is kezd igazán titokzatossá válni.

djderek

Újabb szemtanú vette fel a kapcsolatot a még júliusban eltűnt, bristoli DJ Derek családjával – számolt be róla az NME. A szigetország hivataloson is legidősebb, 73 éves lemezlovasának még júliusban veszett nyoma, egy frissen előásott szemtanú legutoljára július 11-én azonosította, mikor is Derek Serpell Morris egy bristoli kocsmában szóváltásba keveredett s onnan saját akarata ellenére távozni kényszerült.

A brit rendőrség tovább folytatja a Morris után való nyomozását. DJ Derek a harmincas évei derekán kezdett munka után bárokban zenét szolgáltatni. Karrierje során bejárta reagge, dancehall, soul és ska műfajok teljes skáláját, miközben klubestjei mellett olyan fesztiválokon is fellépett, mint a Glastonbury vagy a Big Chill. Morris egy szilveszteri partit leszámítva 2013 óta visszavonult a nyilvános fellépésektől, a Bristoli zenészek évtizedes támogatásáért 2012-ben a polgármestertől vett át díszpolgári kitüntetést.

Címkék:
Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33