A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

„Ehhez az darabhoz egy darab kanapé kell” – ma kezdi az új évadát a PopUp Produkció

2022. szeptember 19., 18:44

Egykutya címmel nagy sikerrel játszotta az előző évadban a Bakonyi Alexa színésznő által létrehozott PopUp Produkció a rendhagyó helyszínen megrendezett, rendhagyó darabját, amelyet most szeptember 19, 24-én és 29-én láthattok.

Az ACG reklámügynökségen futó Egykutya című darabról, valamint magáról a PopUp Produkcióról a következőket mondta el Bakonyi Alexa az ATV-nek: „Varga Lóránt első drámája gyakorlatilag egy ’identitás-párbeszéd’ négy ember között. Egyetem után nyolc évvel találkoznak egymással újra emberek, egy olyan fázis után, amikor még nagyon tisztán, nagyon őszintén látják egymást az emberek, aztán elkezdenek valamit képviselni az életben. Tóth Károly játssza a pénzembert, Tenki Dalma az anyát, aki a gyerekein keresztül határozza meg önmagát, Döbrösi Laura egy fordítót alakít, aki otthonról intéz mindent, és vagyok én, az obszcén művésznő, aki a szélsőségek embere. Ez a négy nagyon erős karakter súrlódik egymással.

A darabról részletesebben Szabó Eszter Anna cikkében olvashatsz a WMN.hu-n, az előzetesét itt nézheted meg, a mai, 19-i előadásra itt vehetsz jegyeket, 24-ére itt, 29-ére pedig itt.

A PopUp Produkció Facebook-oldala.

50 Cent a Budapest Sportarénában és az Open Air Rádión
aug. 27., 13:29