A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

„Életem legnehezebb időszakán megyek keresztül” – megszólalt az AC/DC énekese

2016. április 19., 21:02

Brian Johnson egy közleményben kommentálta vette a sajtóban vele kapcsolatban felröppenő híreket. Az AC/DC egészségügyi okokból – halláskárosodás – leváltott énekesének soraiból kiderül, a zenekarral egyetértésben váltak el útjaik, ő maga pedig nem hajlandó feladni a reményt, miszerint egyszer még újra színpadra állhat.

la-et-ms-acdc-dodger-stadium-review-20150929

„Szerettem volna saját magam elmagyarázni, mi is történt valójában, kiváltképp azután, hogy annyi mindent írtak rólam össze-vissza” – így Brian Johnson. Az ausztrál együttes frontemberének orvosi utasításra kellett abbahagynia a koncertezést, máskülönben hallása teljes elvesztését kockáztatná. „Amit elkezdtem, szeretem befejezni, azonban az orvosok nem hagytak más választást számomra, mint a turné és nagy valószínűséggel minden egyéb élő fellépés beszüntetését” – fogalmaz Johnson, aki szerint az események indukálta érzelmi mélyrepülés lesújtóan hat rá. ” Életem legnehezebb időszakán megyek most keresztül.”

Miután kiderült, az AC/DC új énekessel folytatná a koncertezést, Johnson azt írta: úgy érzi, mintha kirúgták volna a zenekarból. Ugyanakkor közleménye szerint hálás zenésztársai támogatásáért, akiknek az ambícióit megérti.

„Az AC/DC tagjaként lemezeket felvenni, 36 év alatt rajongók milliói előtt fellépni olyan volt számomra, mint egy még befejezetlen életmű. Nem tudom, hogyan folytathatnám az együttes nélkül, azonban nem maradt más választásom. Annyi bizonyos, minden elkövetkezendő AC/DC koncerten ott leszek lélekben. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Angus (Young)-nak és Cliff (Williams)-nek a támogatásukért.”

Habár Johnson egy jó darabig valóban nem koncertezhet, stúdióban dolgozhat, s mint írja, fog is. „Jelen pillanatban minden erőmet a gyógyulásra szeretném összpontosítani. Nagyon remélem, hogy ahogy a hallásom javul, talán visszatérhetek a színpadra. Persze, a kezelés kimenetele korántsem bizonyos, szeretnék bizakodó maradni. Hogy mi lesz velem? Idővel elválik.”

Címkék: ,