A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Életmód könyvek a fa alá

2022. december 16., 14:20

Vigyázol rá, mi kerül a tányérodba, mennyit sportolsz? Fontosnak tartod, hogy egészségesen élj, és ha megbetegszel, szívesen próbálsz ki alternatív gyógymódokat? Akkor neked szólnak a Jaffa Kiadó életmód könyvei.

Az eredeti alacsony FODMAP-étrend az emésztőrendszeri megbetegedésektől szenvedők számára kialakított, tudományos alapokon nyugvó program és átfogó receptkönyv is egyben. A szerzők, dr. Sue Shepherd és dr. Peter Gibson útmutatásával immáron az irritábilis bél szindrómában, a glutén-, fruktóz-, laktóz- és búzaintoleranciában és más hasonló tünetekkel járó betegségekben szenvedők is nyugodtan élvezhetik a finomabbnál finomabb fogásokat.

Lakatos Péter új könyve, az Életmentő izom nem véletlenül éllovas már hetek óta a toplistákon. A szerző ezúttal is arra keresi a választ, miképp találjunk kiutat mind modern, mozgásszegény életmódunk, mind a fitnesz- és diétaipar útvesztőiből. A főszerep ezúttal az erőedzésé, amely a közhiedelemmel ellentétben legföljebb akkor veszélyes, ha hanyagoljuk. A szerző a legfrissebb kutatásokra alapozva mutatja be, miért érdemes belevágnod az izomtömeg-növelésbe, hogy búcsút inthess a derékfájásnak, az aggasztó vércukorértékeknek vagy a memóriád romlásának, és abban is segít, miképp változtass szokásaidon. Légy erős – és maradj kortalanul egészséges!

Joey Remenyi Sziklaszilárdan – Szabadulj meg a szédüléstől és a fülzúgástól a neuroplaszticitás erejével című könyve azoknak szól, akik krónikus szédüléssel vagy fülzúgással küzdenek. A szerző szerint ezek olyan láthatatlan zavaró tényezők, amelyek nem reagálnak a hagyományos kezelési eljárásokra, teljes reménytelenségbe taszítva az ezektől szenvedőket. A gyógyulás azonban lehetséges a neuroplaszticitás – az agy és a test változásra való képessége ­– segítségével.

Megállíthatatlan a Måneskin: listavezető az új albumuk
febr. 7., 0:17
Újra BalkanBeats a Gödörben, és frissebb mint valaha!
febr. 6., 22:38
Krém | 2023.02.02. (Podcast)
febr. 6., 21:15