A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Életre keltik Tupac szakácskönyvének legbizarrabb fogásait

2016. szeptember 11., 20:10

Egészen szürreális kávézó nyitja meg kapuit Kaliforniában a rapper halálának huszadik évfordulóján. A The Powamekka Cafe kiötlői az étlapra kerülő fogásokhoz inspirációt Tupac Shakur egy soha ki nem adott szakácskönyvhöz készült jegyzeteiből merítették, melynek megfelelően a kínálat a tésztával töltött hamburgertől kezdve az almavajas csirkeszárnyakon át, egészen pezsgőtortáig húzódik.

tupac-shakur-2

Igen, valóban napokra vagyunk attól, hogy megnyíljon a világ első s így elsőszámú Tupac Shakur tematikus étterme, mely az előrejelzések szerint éppen annyira bizarr, mint amilyennek hangzik.

A fresnoi Fulton Mall bevásárlózónában nyíló The Powamekka Cafe tulajdonosai elvileg a a rapper egy szakácskönyvhöz lejegyzett ötleteiből merítettek ihletet, így a menün olyan fogások is megtalálhatóak lesznek, mint az 1996-ban agyonlőtt Tupac kreálta, egészen brutális, mac n cheese töltetű burger, almavajas csirkeszárnyak, a California Love névre keresztelt csirkés szendvics és persze a Thug Passion fantázianevű sütemény-nyalókák, melyek közül külön említést érdemel az Alizé-likőr ízesítésű apró pezsgőtorta.

A Powamekka szeptember 13-án, a rapper halálának huszadik évfordulóján, ünnepélyes keretek közt nyitja meg kapuit, helyi zenészekkel és milleniumi Tupac-esttel ünnepelve a zenész életművét és a gasztronómia iránt érzett plátói szerelmét.