A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Elkelt az összes kép a B-oldal fotókiállítás jótékonysági árverésén

2016. november 3., 10:46

Büszkén jelentjük, hogy az Open Air Rádió és a VOLT Produkció szervezésében idén nyáron az Akvárium Klubban, a VOLT, a Sziget és a Strand fesztiválon lezajlott B-oldal fotókiállítás jótékonysági árverésén Szűcs Barbara összes fotója elkelt, és így 1.045.000 forinttal tudjuk támogatni a Baltazár Színház működését, az ország egyetlen olyan színtársulatát, amely értelmi sérült színészekből áll.

Az Akvárium Klubban tartott igazán jó hangulatú árverésen Juhász Anna mondott nyitóbeszédet, az aukciót a profi árverésvezetőket is megszégyenítő Baksa-Soós Attila vezette, az örömteli esemény végén pedig a Baltazár Színház nevében Papp Beáta mondott köszönőbeszédet.

Még egyszer köszönjük az összes zenésznek az önzetlen közreműködést, és mindenkinek, aki munkájával hozzájárult ahhoz, hogy a kiállítás és az árverés megvalósulhasson, beleértve a VOLT Produkció és az Akvárium Klub stábját, valamint az újságírókat, tévéseket, sajtósokat és barátokat. Végül, de nem utolsósorban köszönjük mindazoknak, akik eljöttek az árverésre, és egymást túllicitálva igyekeztek megszerezni kiszemelt képeiket, hogy hazavihessék kedvenc zenészeiket, így támogatva a nemes ügyet. Végtelenül örülünk, hogy jó kezekbe kerültek a fotók, és hogy örömet tudtunk szerezni egymásnak, pusztán azzal, hogy adtunk. Jó kis séta volt ez a B-oldalon.