A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Előzetes: így fog kinézni a világ legdrágább sorozata

2016. szeptember 30., 11:50

A Netflix bemutatta a II. Erzsébet uralkodásának korai éveiből merítő The Crown első előzetesét. A tízrészes történelmi dráma 130 millió dolláros költségvetésével a filmtörténelem valaha volt legborsosabb szériája és valljuk meg őszintén, éppen úgy is néz ki.

crown

Egy kisebb város éves költségvetéséből, játékidőre bontva óránként több, mint 3,5 milliárd forintból forgatják a Netflix vadonatúj sorozatát, a brit királyi udvarba kalauzoló The Crown-t – számolt be róla a The Sydney Morning Herald. A II. Erzsébet uralkodásának korai időszakát megidéző, tízrészes széria az ígéretek szerint a brit királynő mélyen elhallgatott magánéletébe enged majd betekintést, illetve arról mesél majd, hogyan próbálja az uralkodói család elválasztani a politikát a személyes ügyeitől.

A teljes egészében Angliában forgatott sorozatban Claire Foy játssza II. Erzsébet királynőt, és a Doctor Who-ból már ismerős Matt Smith alakítja majd Fülöp herceget. 130 millió dolláros költségvetésével a The Crown még az HBO futtatta Trónok harcánál is drágább, a filmtörténet ezeddig jegyzett legborsosabb árú szériája.