A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Elvarázsolt újdonságokkal harangozza be következő lemezét a This Is The Kit

2023. május 22., 21:30

A Kate Stables énekes-dalszerző által vezetett This Is The Kit nemrég bejelentette, hogy június 9-én új albumot adnak ki, melynek Careful of Your Keepers lesz a címe. A lemezről két beharangozó dal már meg is jelent, mindegyik a formációra jellemző egyedi, elvarázsolt és játékos zenei univerzumban íródott. A lemez producere Gruff Rhys, walesi zenész, zeneszerző, producer, filmrendező és író, aki néhány dalban a vokálszekcióba is beszállt. Az anyag a Rough Trade Records gondozásában érkezik.

Az Inside Outside című lendületes, egyben introspektív dalhoz Hannah Owen készített a természetben forgatott hangulatos videót, melynek Kate Stables mellett egy táncoló páros a főszereplője. A meditatívabb hangvételű, szívmelengető More Change című számhoz pedig Benjamin Jones forgatott egy rendhagyó, ám annál imádnivalóbb kisfilmet, melyben hétköznapi tárgyak kelnek életre.

A Careful Of Your Keepers című lemez az ígéretek szerint egyszerre lesz merész és lágy, éles és meleg. Címét az egyik felvételről kapta, mely Kate Stables kedvence, és elmondása szerint az egész album hangulatát összefoglalja: rávilágít a dolgok, a szituációk, a kapcsolatok, az emberek, az idő törékenységére.