A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Eredeti felállásában állt színpadra a Nine Inch Nails

2022. szeptember 26., 9:13

Trent Reznor zenekara 2020-ban bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, ám akkor a nagy nyilvános ceremónia elmaradt. Most, két évvel később került rá sor, és nagy meglepetésre pár szám erejéig az eredeti felállásában is színpadra lépett a NIN, és előadott pár számot a korai repertorából, sőt még egy feldolgozást is eljátszottak.

Az 1988-ban megalakult Nine Inch Nails 2020-ban bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, ám aztán jött a COVID, és a szokásos ceremóniát egy televíziós közvetítésre cserélték, pontosabban eltolták 2021-re. Ám tavaly sem volt ünnepi nagykoncert a megalakulás helyszínén, Clevelandben, mert végül Reznorék lemondták, és 2022-re ütemezték át. Idén viszont már megtartották a koncertet, melynek fontos rész volt az is, mikor a Nine Inch Nails korai, Pretty Hate Machine-korszakának felállása is színpadra lépett: Chris Vrenna, Richard Patrick, Danny Lohner és Charlie Clouser azonban nemcsak zenéltek, hanem a koncert előtti este a rajongókkal is találkoztak és válaszoltk a kérdéseikre.

A régi NIN összesen hat számot játszott el: a Sin, a Wish, a Gave Up és az Eraser után előadták a Filtertől a Hey Man Nice Shotot,  hely zenekar egyfelől szintén Cleveland-i, és Richard Patrick volt az alapítója. A korai időszakot megidéző részét a koncertnek természetesen a Head Like A Hole-lal zárták le.

Kezdjük a hetet egy új Norah Jones dallal!
febr. 26., 10:24