A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

evamagazin.hu: Új animációs film: Sausage Party

evamagazin.hu
2016. március 26., 6:39

Aki nem tudná, a kifejezés olyan összejövetelt jelent, amelyben nagy számban férfiak vesznek részt. A bemutatás előtt álló film főszereplői kizárólag kolbászok, virslik és egyéb hentesáruk. Az előzetes alapján elmondhatjuk, hogy a Sausage Party a nyugalom megzavarására alkalmas lesz.

Sausage Party címmel készül 83 perces szójáték, akarjuk mondani, animációs film. A kifejezés ugyanis olyan házibulikra vagy kocsmai összejövetelekre utal, amelyekben csak (vagy többségükben) férfiak vesznek részt. Seth Rogen készülő animációs horrorvígjátékának főszereplői ezzel szemben kolbászok, virslik, zsömlék, krumplik és bébirépák, akik a boltból a vásárlójuk otthonába érkezve szembesülnek a kegyetlen valósággal, miszerint őket itt meg fogják enni. Íme az első előzetes, amely kedden jött ki:

A krumplihámozó, a fagyasztó, a sütő és a háziasszony szája vérfagyasztó horrorkellékekké változnak, és a felháborodott hozzávalók úgy döntenek, hogy nem adják a… bőrüket olcsón.

Sausage Partyhoz olyan színészek adják a hangjukat, mint a koncepció atyja és a film írója, Seth Rogen, valamint Kristen Wiig, James Franco, Paul Rudd, Edward Norton vagy Salma Hayek. A bemutató augusztusban várható. Ti megnézitek?

Szerző: evamagazin.hu
Címkék: