A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ez történik, ha valaki évek múltán visszakapja ellopott gitárját

2016. május 29., 16:48

Robb Flynn kalifornia házát hat évvel ezelőtt fosztották ki, a betörés során pedig a Machine Head gitáros több, különleges jelentőséggel bíró hangszerének is lába kélt. A szerencse és az emberiségbe vetett hit összekacsintásaként Flynn-nek most egy jótevő adta vissza többek között Dimebag Darelltől, ajándékba kapott gitárját.

Egészen szívmelengető videó került fel a Machine Head Facebook oldalára, melyen az amerikai metálzenekar gitárosa, Robb Flynn ellopott gitárjaival való újraegyesítése látható. Flynn kaliforniai otthonába még 2010-ben törtek be, ellopva a zenész több, különösen személyes hangszerét, köztük egy, számára készítetett Epiphone prototípust és egy Dimebag Darelltől ajándékba kapott példányt is. A gitárokról évekig nem érkezett hír, míg szerda este meg nem csörrent a gitáros telefonja, hogy valaki közölje, megtalálta a hangszereket és szeretné őket visszajuttatni jogos tulajdonosukhoz.

Holly Cherry egy raktáraukción, mindössze 10 dollárért, kevesebb, mint háromezer forintért jutott hozzá egy elhagyatott tárolóhoz, melyben kartondobozok alá rejtve pihentek a hangszerek. A nő a Flynn számára készült prototípuson található aláírásról azonosította be annak tulajdonosát, így a hangszerek hat év után végre hazakerülhettek.

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06