A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ez történne Angliával, ha Mick Jagger politikai pályára lépne

2016. április 7., 20:35

A Rolling Stones énekesét a Sky News faggatta többek között az Egyesült Királyság az Európai Unióból való kilépéséről. Jagger szerint a teljes autonómiát meglépni kezdetben ugyan fájdalmas lenne, hosszútávon mégis megérné a szigetországnak.

Mick-Jagger-The-Rolling-Stones_LNCIMA20130726_0118_5

Kiáll Anglia, az Európai Uniótól való elszakadása mellett Mick Jagger. A Rolling Stones énekeséből a Sky News interjúja során táncolt elő a politikai elemző, igen konkrét állást foglalva az Egyesült Királyságban meghatározó és félelmetesen aktuális kérdésben.

„Személy szerint nem gondolom, hogy egy mezei szavazás eredménye – kedvezzen az bármelyik oldalnak – most bármin is változtatna. Szerintem az Európai Uniból való kilépés a közeljövőre vetítve igen fájdalmasan érintené az országot, ugyanakkor nem tartom kizártnak, hogy hosszabb, akár húsz éves távlatokban kifezetődne, előnyére válna Angliának” – fogalmazott Jagger, akinek politikai megszólalásait azóta követi nagyobb figyelem miután a konzervatív politikai elemző, Jim Messina is megerősítette, az énekes lényegében megjósolta a tavaly májusi általános brit választások kimenetelét.

Címkék: