A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ezek voltak a hétvégi Rock and Roll Hall of Fame beiktatás legizgalmasabb pillanatai

2022. november 7., 17:13

Idén Dolly Parton, Eminem, Lionel Richie, Pat Benatar, Carly Simon, a Duran Duran és az Eurythmics került be a halhatatlan zenészek közé. A hétvégi ceremónián természetesen voltak fellépések, köztük egészen érdekesek is: Dolly Parton például egy olyan supergrouppal zenélt együtt, aminek Rob Halford (Judas Priest) is a tagja volt, míg Eminem pedig Ed Sheerannel.

Kezdjük az Eurythmics-szel, vagyis Annie Lennox és Dave Stewart duójával, akik nekünk személy nagyon hiányoznak. A háromszámos fellépésük azért is volt érdekes, mert The Edge (U2) is csatlakozott hozzájuk.

Eminem a rapperek mellett egy rockerrel (Steven Tyler az Aerosmithből) és egy popzenésszel (Ed Sheeran) állt színpadra.

Most pedig nézzük Dolly Parton és supergroupját, amiben a már említett Rob Halford és mások mellett Annie Lennox, Dave Stewart, Pat Benatar, Simon Le Bon, Pink, Sheryl Crow és Brandi Carlile is színpadra lépett.

A Duran Duran nem hívott vendéget, viszont Robert Downey Jr. szólította őket színpadra, ahol kiderült, hogy eggyel kevesebben vannak jelen. Andy Taylor gitáros azért nem tudott velük tartani, mert prosztatarákja van, ami a negyedik stádiumban van. Simon Le Bon felolvasta Andy Taylor üzenetét, aki egyébként már negyedik éve küzd a betegséggel.

Végül, nem utolsósorban következzen Lionel Richie, aki pedig Dave Grohllal (Foo Fighters) lépett színpadra.

PJ Harvey karácsonyi ajándéka a rajongóknak egy új koncertfilm
dec. 10., 15:15