A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ezért ne szerepelj rap-videóban, ha iskolaigazgató vagy

2015. szeptember 29., 16:31

Esther Adler-O’Keefe a New York-i iskolaigazgatók szürke mindennapjait élhette, mindaddig, míg a tanárközösség rá nem jött, a nő szerepelt a rapper Trey Songz a napokban nyilvánosságra hozott kissé túlfűtött klipjében.

Elveszítheti állást a New York-i Southampton High School igazgatónője, miután kiderült, szerepelt Trey Songz videójában. A rapper J.R. Trey Songzszal közös, Best Friend című dalához készült klipben Adler-O’Keefe a párosra bízza apartmanja kulcsait, akik a legtermészetesebb módon pillanatok alatt alulöltözött nők seregét varázsolják elő egy iszonytató házibuli végett.

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy az iskola kerületi elöljárója, Scott Farina már az ABC-nek meséljen arról, miért tartja elfogadhatatlan Adler-O’Keefe – amúgy jobbára ártalmatlan – felbukkanását az alkotásban. „A videóban látható helyzetek és nyelvezet elfogadhatatlanok, szembe mennek a Southampton High School közvetítette alapvető értékekkel” – nyilatkozott Farina, hozzátéve az New York-i középiskolában jó magaviseletre és az életben való bölcs döntések meghozására oktatják a gyerekeket.

Akárhogy is, a Best Friend videóját a szeptember 14-i debütálás óta közel 600 ezren gondoták megtekintésre érdemesnek.

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33