A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ezt nem láttuk jönni: októberben újabb dupla lemezt ad ki a Red Hot Chili Peppers

2022. július 25., 10:26

Miközben az újra John Frusciante-val felálló Red Hot Chili Peppers elindította a napokban az észak-amerikai turnéját, mellékesen azt is bejelentették, hogy az áprilisban megjelent Love Unlimited című albumot októberben követi egy másik, ráadásul dupla. Hát, köszi!

Az októberben megjelenő meglepetésalbum címe Return of the Dream Canteen lesz, és ugyanúgy Rick Rubin lesz a producere, mint az előző, Love Unlimitednek. Ez lesz a Red Hot Chili Peppers tizenharmadik nagylemeze.

A zenekar egy sajtónyilatkozatban hozta nyilvánosságra a jó hírt, és az új nagylemez borítóját is bemutatták. A nyilatkozatból kiderül, hogy annyira jól ment a közös munka Frusciante-val, hogy csak úgy ömlöttek belőlük az ötletek és a számok. Sőt, azt is leírták, hogy a Return of the Dream Canteen – ami már készen is van – pont az a lemez lett, amire mindig is vágytak, amiről mindig is álmodtak, majd azzal a kissé patetikus gondolattal zárták a nyilatkozatot, hogy az új album a szívük véréből készült, jelentsen ez bármit. A hírnek ennek ellenére nagyon örülünk, és már számoljuk is, hogy mennyit kell még aludni októberig.

A színésznő Kristen Stewart 15 perces kísérőfilmet rendezett az indie supergroup Boygenius első lemezéhez
márc. 31., 17:10
Az új lemez címadó számával támad a Metallica
márc. 30., 21:36