A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Februárban érkezik a The Brian Jonestown Massacre 20. nagylemeze

2022. november 24., 18:37

Your Future Is Your Past címmel 2023. február 2-án jelenik meg a The Brian Jonestown Massacre 20. nagylemeze, a hírt pedig a zenekart alapító és vezető Anton Newcombe jelentette be, aki ezzel ismét csak bizonyította termékenységét. A zenekar legutóbbi lemeze nyáron jelent meg, vagyis még egy év sem telt el a két album között.

A cd-n és vinylen is megjelenő Your Future Is Your Past érdekességét az adja többek között, hogy utóbbihoz kapnak a vásárlók 6 darab színes ceruzát is, és így a rajongók sajátmaguk színezhetik ki az ízlésük szerint az album borítóját. Az új nagylemezről egyébként annyit árult el Newcombe, hogy egy önmagához képest is termékeny időszak terméke, a dalok egyidőben készültek az előző, idén júliusban megjelent Fire Doesn’t Grow On Trees album számaival. A dalok még a Covid idején születtek, mindenki be volt zárva és depressziós volt, és mivel Newcombe nem volt az, így a célja az lett, hogy az dalok adjanak némi reményt a zenekar rajongóinak, ezért elsősorban himnuszok – összesen 10 darab – kerültek a jövő februárban megjelenő nagylemezre, melynek néhány száma, például a címadó is, Newcombe fia, Wolfgang ötletei alapján készültek. A 14 éve Berlinben élő amerikai zenész egyébként éppen 30 évvel ezelőtt kezdte a pályáját, akkor jelent meg első kislemeze.

Nagyon úgy néz ki, hogy még az idén érkezik egy új MGMT nagylemez
szept. 24., 15:53
Így mókázott DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince-re Jada Pinkett-Smith és Tupac Shakur a 80-as években, amikor még nem voltak híresek
szept. 22., 15:43