A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Franklin Mods

2015. november 30., 13:25

A budapesti Franklin Mods olyan mai zenekarokat tart példaképként, mint az Arctic Monkeys, a Franz Ferdinand, a Foals és a Kasabian. Egyértelmű tehát a brit indie hatás, a felemelő gitártémákon túl zenéjükben az őket érő benyomások jutnak kifejezésre. 

12186808_482264418626836_6443555885797160341_o

Első EP-jüket ‘Inner Space In Total Mess’ címmel idén májusban mutatták be, amit Beke István segítségével rögzítettek. Ősszel már felléptek az A38 tetőteraszán, most decemberben pedig  a ten years before keretein belül mutatkoznak be a Mika színpadán.

A zenekar Facebook oldala.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala