A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Fuck You, I Love You – új klip Mayer Fannitól

2021. február 15., 16:31

Mayer Fanni a szerelmesek napjára időzítve érzéki klippel jelentkezett, amelyet vágyak és hirtelen fellobbanó szerelmek inspiráltak. Itt a FYILY, azaz a Fuck You, I Love You.

A FYILY már Mayer Fanni ötödik saját szerzeménye, egy igazi alternatív-dreampop szám. Fanni két éve jelentette meg első saját dalát, a Horizont, amely egyből a hazai Viral Top 50 negyedik helyén debütált, de felkerült a Digster Hungary toplistájára is. Azóta pedig megjelent a Grace N Dirt, a Stranger Things és a MISUSE, mindegyik az énekes-dalszerző újabb és újabb arcát felvillantva.

Így van ez a FYILY esetében is, amelyet vágyak és elsöprő erejű fellángolások ihlettek: „Két éve írtuk meg a demót Kiss Petivel (The Pontiac) egy találkozásról, aminek nincs folytatása, de ott maradnak a vágy és a távolság által egyre csak erősödő érzések: ’Látod mit csináltál, szerelmes vagyok b*szd meg!’ Elég hamar szerelembe tudok esni, ’halálosan’. A kedvenc sorom a dalban az ‘I’m ten feet taller now with you in my life‘ – ez képletesen szólva azt jelenti, hogy mindazok ellenére, hogy nem teljesedett be a szerelem, mégiscsak ’több’ lettem általa, hozzáadott az életemhez, a személyiségemhez. Talán ez függőségem, szerelemfüggő vagyok és lehetőleg legyen reménytelen (nevet).”

„A pandémia extrém kihívások elé állított bennünket, nagyon körültekintően és egymásra vigyázva forgattunk. De már az ötletelés idején is figyelembe kellett vennünk a vírus előidézte helyzetet. Így forgattunk végül nálam, a rendező garzonlakásában. Minimalizáltuk az érintkezést, a kockázatot. Ezért alakítottuk úgy, hogy a férfi szereplő, Gömöri András Máté (a Keresztanyu sorozat Zozója), nem is találkozik a ’nő’-vel. Máté az éjszakai Budapesten autózik magában” – mondja a klip kapcsán a rendező.

A dalt Fanni Londonban rögzítette Mat Leppanen producer segítségével, és a brit The Animal Farm kiadó gondozásában jelenik meg. A dal elérhető Spotify-on is.