A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

godfater. koncertek hamarosan Budapesten és vidéken

2023. január 25., 15:25

Annyira beindult a Tátrai Tubusz fémjelezte godfater. zenekar, hogy mire hírt adtunk volna a február 16-ai Akvárium klubos koncertjükről, az már telt házas lett, így a tagok örömmel jelentették be, hogy május 13-án újra találkozhatunk velük, egy nagyobb helyszínen, a Barba Negra Red Stage-en, ahova már elhozzák a második lemezre készülő legújabb dalaikat is. Az eseményre az early bird belépők ki is reppentek, de kedvezményes jegyek még elérhetők.

A godfater. egy igazi supergroup, hiszen Tibusz mellett színpadon áll az énekes-billentyűs Szebényi Dani, az egyik legkeresettebb billentyűs, dalszerző, az új zenészgeneráció aktív képviselője. Mike Gotthard, akinek játékában keveredik a blues, a rock, a jazz és ezt hihetetlen erővel tárja a közönség elé. Kéri Samu zenészcsaládból származó basszusgitáros, aki egy szemtelenül fiatal tehetség. A patinás névsort pedig Borlai Gergő zárja, aki az elmúlt évek során, hosszú munka eredményeként, igazi világsztárrá vált. Több mint 500 lemezen játszott már karrierje során, emellett zeneszerzőként is aktív.

Zenéjük a blues és a rock energikus, csak rájuk jellemző egyvelege. Saját dalok mellett műsorra tűzik Tátrai Tibor pályafutásának dalait is. Bemutatkozó koncertjüket a Barba Negrában tartották júniusban, hatalmas sikerrel, majd októberben az Instant-Fogas komplexum színpadán két egymást követő este telt házas koncertet adtak. Novemberi MÜPA koncertjükre az összes jegy elkelt 48 óra alatt. Így a csapat egy tripla teltházas koncert sorozattal zárhatta az őszi szezont.

2023-ban a godfater. azt az energiát és zeneiséget képviseli, amit csak a felsorolt emberek tudnak adni. Finom blues, rock, soul keveredik a tehermozdony súlyával megszólaló riffekkel.

A februári Akváriumos koncert után 02.24-én Gyöngyösön, a Start Műhelyben, 25-én pedig Debrecenben, a Roncsbárban találkozhatunk a zenekarral. Mindkét vidéki helyszínt izgatottan várják, hiszen mindig nagy öröm, ha minél szélesebb lokációban játszhat egy zenekar, pláne úgy, hogy már mindkét helyszínen elfogytak az early bird jegyek, így nagy érdeklődésre számíthatunk.

Május 13-án pedig újra Budapesten játszik a godfater., a Barba Negra Red Stage-en, ahova már elhozzák a második lemezre készülő legújabb dalaikat is.