A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Gwen Stefani: Spark The Fire – új kislemezdal Pharrell-lel

2014. november 24., 13:07

Folytatódnak a No Doubt énekesnőjének szólókalandjai: a nyolc év után harmadik szólóalbumára készülő Gwen Stefani az októberi Baby Don’t Lie visszatérő kislemez és az új Calvin Harrisalbumon debütált Together után a legújabb dalát Pharrell-lel készítette.

E pillanatban még a harmadik Gwen Stefani-album címét és pontos megjelenési dátumát sem tudjuk, de valamelyest megnyugtató, hogy a Benny Blanco és Ryan Tedder (OneRepublic) társszerző-produceri segédletével készített Baby Don’t Lie felemás fogadtatása után a lemez legújabb beharangozó dalában az énekesnő zenei segédje végre újra Pharrell Williams, aki már No Doubt-díva szólókarrierjének eddigi legnagyobb slágerét, a listavezető Hollaback Girlt is jegyezte egy évtizeddel ezelőtt. Az új közös produkció ugyan nincs a 2004-es csúcsmű szintjén, de a közelgő album múlt havi kislemezdalánál sokkal izgalmasabb szám. “OMG, OMG, I’m back again!” – kiabálja benne az idén harmadik gyermeke születése mellett harmadik szólóalbumával is új fejezetet nyitó 45 éves énekesnő, és ezzel a harmadik új dallal már tényleg kezdhetünk hinni a visszatérésében.

FRISSÍTÉS: december 2-án a dalhoz a videoklip is megérkezett!

Gwen-spark

Pharrell egy másik friss kollaborációja, Cara Delevingne modellel a salzburgi Chanel-divatbemutatót felvezető Karl Lagerfeld-kisfilmben, melyből december 1-jén érkezik a teljes verzió, a Ferenc Józsefnek és Sisinek öltözött pár pedig egy közös dalt is előad benne CC The World címmel!

FRISSÍTÉS: a Reincarnation című kisfilm a teljes dallal!

Griff & Sigrid: Head On Fire – klipduett + Scarlett – Holly Humberstone-feldolgozás
jan. 19., 19:15
A Pulp-énekes Jarvis Cocker dala Gustavo Santaolalla friss The House filmzenealbumán
jan. 17., 19:21
Muse: Won’t Stand Down – videoklip a kilencedik album elé
jan. 13., 16:00
Fontaines D.C.: Jackie Down The Line – klipdal a Skinty Fia albumról +FRISSÍTÉS: szereplés Jimmy Fallonnál
jan. 11., 21:45