A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Gwen Stefani: Spark The Fire – új kislemezdal Pharrell-lel

2014. november 24., 13:07

Folytatódnak a No Doubt énekesnőjének szólókalandjai: a nyolc év után harmadik szólóalbumára készülő Gwen Stefani az októberi Baby Don’t Lie visszatérő kislemez és az új Calvin Harrisalbumon debütált Together után a legújabb dalát Pharrell-lel készítette.

E pillanatban még a harmadik Gwen Stefani-album címét és pontos megjelenési dátumát sem tudjuk, de valamelyest megnyugtató, hogy a Benny Blanco és Ryan Tedder (OneRepublic) társszerző-produceri segédletével készített Baby Don’t Lie felemás fogadtatása után a lemez legújabb beharangozó dalában az énekesnő zenei segédje végre újra Pharrell Williams, aki már No Doubt-díva szólókarrierjének eddigi legnagyobb slágerét, a listavezető Hollaback Girlt is jegyezte egy évtizeddel ezelőtt. Az új közös produkció ugyan nincs a 2004-es csúcsmű szintjén, de a közelgő album múlt havi kislemezdalánál sokkal izgalmasabb szám. „OMG, OMG, I’m back again!” – kiabálja benne az idén harmadik gyermeke születése mellett harmadik szólóalbumával is új fejezetet nyitó 45 éves énekesnő, és ezzel a harmadik új dallal már tényleg kezdhetünk hinni a visszatérésében.

FRISSÍTÉS: december 2-án a dalhoz a videoklip is megérkezett!

Gwen-spark

Pharrell egy másik friss kollaborációja, Cara Delevingne modellel a salzburgi Chanel-divatbemutatót felvezető Karl Lagerfeld-kisfilmben, melyből december 1-jén érkezik a teljes verzió, a Ferenc Józsefnek és Sisinek öltözött pár pedig egy közös dalt is előad benne CC The World címmel!

FRISSÍTÉS: a Reincarnation című kisfilm a teljes dallal!

Heartworms: A Comforting Notion – a brit gitáros-énekesnő első EP-je videoklipekkel
márc. 27., 7:58
The National: Eucalyptus – videoklip az új First Two Pages Of Frankenstein albumhoz
márc. 22., 18:29
Björk és Shygirl egymás dalait dolgozták át közös duettekké
márc. 22., 5:55
Emilíana Torrini & The Colorist Orchestra: Racing The Storm – album a budapesti koncert elé
márc. 17., 6:59