A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Gyanúsan diszkrét Lady Gaga új albumának borítója

2016. szeptember 17., 21:21

Lerántotta a leplet októberben érkező, új albumának borítójáról Lady Gaga. A többek között Florence Welch és Beck együttműködésekkel érkező Joanne-nel az énekesnő tizenévesen, autoimmun betegségben elhunyt nagynénjének állít rendhagyó emléket.

Napvilágra került Lady Gaga vadonatúj lemezének borítója és jóvalta szolídabb, mint arra a legtöbben számítottak – számolt be róla az NME. A 2013-as ARTPOP albumot követő Joanne az oldal információ szerint a lemez – címében is – az énekesnő, 1974-ben, 19 évesen elhunyt nagynénje előtt tiszteleg. A Joanne dalainak sorrendje és címe ugyan még nem végleges, annyit tudni lehet, hogy a lemezen a Florence And The Machine frontasszonya, Florence Welch, Beck, valamint a dalszerző Hillary Lindsey is vendégszerepel majd.

Lady Gaga szeptember 9-én jelentette meg a Tama Impala vezér Kevin Parkerrel, Mark Ronsonnal, illetve a Justin Bieber mellől BloodPop-pal közösen jegyzett Perfect Illusion-t, melynek titkos bemutató-performanszára múlt hétvégén került sor egy apró, londoni klub színpadán.