A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Győzd le a sárkányokat!

2023. február 22., 12:35

A te életedet is megkeserítik a múltad árnyai, a negatív gondolataid, a függőségeid, a rossz szokásaid, a rád zúduló manipulatív üzenetek? Akkor neked szól a Ne dőlj be az agyadnak! című újdonságunk, amelynek szerzője, a népszerű amerikai pszichiáter, Daniel G. Amen ahhoz ad tanácsokat, hogyan győzheted le a boldogságod útjában álló sárkányokat.

Mindannyian szeretnénk kiegyensúlyozottan és boldogan élni. Ám ha nem tanuljuk meg felismerni a sárkányaink hangját, és elhisszük mindazt, amivel az agyunk bombáz minket, akkor azt az életünk valamennyi tartóoszlopa megsínyli – figyelmeztet minket a Ne dőlj be az agyadnak! című, most megjelent könyv szerzője.

Egy korábbi videó hasonló témában:


Dr. Amen nemcsak mentálhigiénés tanácsadó és pszichiáter, hanem tizenkétszeres New York Times-sikerlistás szerző is. Klinikahálózata mindezidáig több mint 175 000 agyszkennelést végzett 155 ország páciensein, és ők mutatják fel a komplex pszichiátriai problémák kezelésének egyik legjobb eredményességi rátáját. Könyvében elmagyarázza, a már említett sárkányok miért akarják, hogy szorongjunk, depresszióba essünk, vagy lehangoltnak, dühösnek és tehetetlennek érezzük magunkat. Olyan gyakorlatokat mutat, amelyek segítségével képesek leszünk megszelídíteni ezeket a bestiákat, és az agyunkat hangyaként elárasztó negatív gondolatokat is kiirthatjuk. Így visszanyerjük az irányítást az agyunk felett, túlléphetünk a múlt árnyain, és uralmunk alá vonhatjuk a rossz szokásainkat, függőségeinket. Képesek leszünk felismerni, mi valós és mi nem, képesek leszünk erősíteni az önbizalmunkat, kordában tartani az elménket, és ezáltal kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élni.

Ne keresd a könyvet, itt van.