A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Haim: Feel The Thunder – Guns N’ Roses ihlette dal a Croodék: Egy új kor című animációs filmhez

2020. november 11., 21:13

A kaliforniai Haim nővérek az eddig hét videoklipet (Summer Girl, Now I’m In It, Hallelujah, The Steps, I Know Alone, Don’t Wanna, Man From The Magazine) kapó új Women In Music Pt. III nagylemezük mellett idén két animációs filmhez is készítettek egy-egy rockos számot: a Trollok a világ körül filmzenelemezén megjelent Rock N Roll Rules a Joan Jett-iskolához tartozott, míg a Croodék: Egy új kor ma közzétett betétdalát, a Feel The Thundert már inkább a Guns N’ Roses ihlette.

A 2013-as Croodék folytatásában a címbeli ősember-família egy evolúciós szempontból már jóval fejlettebb családdal találkozik, és ahhoz a Thunder Sisters jelenethez, mikor a harcos nagylányok nővéri szövetségben egyesítik erőiket, a filmzenét jegyző Devo-frontember Mark Mothersbaugh-nak szüksége volt egy dögös női dalra – amit stílszerűen a Haim nővérek készítettek el producerükkel, a nagy Guns N’ Roses-rajongó Ariel Rechtshaiddal. Welcome To The Jungle!

.
a film előzetese:

.
a Haim legutóbbi fellépése két hete Seth Meyers tévéműsorában a 3AM című dallal – a vámpírikon Robert Pattinson szereplésével:

Arctic Monkeys: Body Paint – újabb klipdal az új The Car album elé +FRISSÍTÉS: fellépés Jimmy Fallonnál
szept. 29., 19:11
Paramore: This Is Why – az új album címadó klipdala
szept. 28., 19:30
Björk feat. Sindri Eldon: Ancestress – klip az énekesnő fiával közös dalhoz
szept. 22., 15:59
The Smashing Pumpkins: Beguiled – klipdal + további számok az ATUM rockoperából
szept. 20., 18:30