A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Haim: Feel The Thunder – Guns N’ Roses ihlette dal a Croodék: Egy új kor című animációs filmhez

2020. november 11., 21:13

A kaliforniai Haim nővérek az eddig hét videoklipet (Summer Girl, Now I’m In It, Hallelujah, The Steps, I Know Alone, Don’t Wanna, Man From The Magazine) kapó új Women In Music Pt. III nagylemezük mellett idén két animációs filmhez is készítettek egy-egy rockos számot: a Trollok a világ körül filmzenelemezén megjelent Rock N Roll Rules a Joan Jett-iskolához tartozott, míg a Croodék: Egy új kor ma közzétett betétdalát, a Feel The Thundert már inkább a Guns N’ Roses ihlette.

A 2013-as Croodék folytatásában a címbeli ősember-família egy evolúciós szempontból már jóval fejlettebb családdal találkozik, és ahhoz a Thunder Sisters jelenethez, mikor a harcos nagylányok nővéri szövetségben egyesítik erőiket, a filmzenét jegyző Devo-frontember Mark Mothersbaugh-nak szüksége volt egy dögös női dalra – amit stílszerűen a Haim nővérek készítettek el producerükkel, a nagy Guns N’ Roses-rajongó Ariel Rechtshaiddal. Welcome To The Jungle!

.
a film előzetese:

.
a Haim legutóbbi fellépése két hete Seth Meyers tévéműsorában a 3AM című dallal – a vámpírikon Robert Pattinson szereplésével:

Alice Merton: Vertigo – posztapokaliptikus videoklip a világpolgár énekesnőtől
ápr. 10., 12:34
AFI: Dulcería – videoklip a Smashing Pumpkins-főnök Billy Corgan társaságában írt dalhoz
ápr. 9., 18:39
Millie Turner: Concrete Tragedy – videoklip a húszéves angol dalszerző-énekesnőtől
ápr. 8., 20:49
Darkside: The Limit – Nicolas Jaar és Dave Harrington duójának új Spiral albumáról
ápr. 8., 17:22